Despre Hotel Melody

Hotelul Melody din Oradea, se află în cartierul Rogerius, la mai puțin de 5 minute cu mașina de centrul orașului și la 200 m de drumul european E60. Cazarea este asigurată în camere cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit, iar masa se poate servi la restaurantul propriu și pe terasă.

Majoritatea camerelelor sunt cu vedere la grădină și sunt dotate cu TV prin cablu, un mini-bar și o baie privată dotată cu un uscător de păr și duș.

La mai puțin de 5 minute de mers pe jos, lângă hotel, se găsește și un centru comercial modern cu piață de alimente, orășelul copiilor și multe magazine bine aprovizionate. De asemenea, în proximitate se află Spitalul Pelican și Spitalul Municipal Gavril Curteanu, cu parcare supraetajată în vecinătate.

Clienții noștri au asigurată parcare păzită gratuită.

Restaurantul din incintă oferă, de asemenea, o ambianță plăcută la bar și pe terasa de vară, unde sunt asigurate facilități de grătar (barbeque). Restaurantul Melody, (din incintă) servește preparate din bucătăria tradițională românească și internațională,

Aeroportul International din Oradea se află la 3 km distanță de Hotel Restaurant Melody, la 10 minute de mers cu mașina, în timp ce cea mai apropiată stație de tramvai local, este la mai puțin de 100 metri de locația hotelului. Stațiunile cu apă termală 1 Mai și Felix sunt la circa 9 km distanță (15-20min).

Cea mai apropiată localitate din Ungaria – Artand – se găsește la aproximativ 10 km, Hotel Melody fiind cea mai bună opțiune de cazare în oraș la plecarea în excursie în Uniunea Europeană, deoarece se evită traficul intens din oraș, astfel se poate ajunge pe o șosea cu 2 benzi pe sens, în 10-15 min la vama Borș, la granița României cu Ungaria.

Hotelul cu Restaurant Melody face parte din categoria de hoteluri din Oradea ieftine fără rabat al calității, care oferă o experiență unică, pozitivă, de neuitat deoarece serviciile oferite sunt mult peste așteptările clienților noștri. Practic, oferim cel mai bun raport preț/calitate pentru servicii hoteliere în Oradea.
Deviza noastră este: „Calitate de lux la prețuri decente

Vă invităm să vă convingeți !